vineri, 27 martie 2009

Frate, ce de case aveti!

Afaceristi, posesori de terenuri, actionari, patroni, parlamentarii mai au si case fara numar, dupa cum reiese din declaratiile lor de avere. Pe unele le inchiriaza, si asa isi rotunjesc veniturile fara nici un efort, altele sunt case de vacanta, pentru o relaxare bine-meritata dupa munca prestata din greu la Casa Poporului. Libertatea va prezinta astazi topul politicienilor care detin cele mai multe case.

Senatorul Adrian Paunescu (PSD) - 9 case

Senatorul PSD Adrian Paunescu conduce topul detinatorilor de case: are trei apartamente - unul in Bucuresti, unul in Vatra Dornei si unul in Craiova. Acestea au o suprafata insumata de aproximativ 250 de metri patrati. Paunescu detine si trei vile in Bucuresti, Tancabesti si Barca cu o suprafata aproximativa de 750 de metri patrati si alte trei case de vacanta in Breaza, Rosia Montana si Bragadiru, de peste 300 metri patrati.

Deputatul Gabriel Oprea (PSD) - 8 case

Deputatul PSD Gabriel Oprea are doua case in Bucuresti si una in Pipera, insumand peste 2.000 mp, doua apartamente in Bucuresti cu suprafata de circa 140 mp amandoua, o casa de vacanta in Mangalia si una in Predeal -cam 200 mp.

Deputatul Ioan Adam (PSD) - 7 case

Un proaspat deputat care il inlocuieste pe europarlamentarul PSD Titus Corlateanu este social-democratul brasovean Ioan Adam, care se poate mandri cu sapte locuinte: trei vile, o casa de vacanta si trei apartamente. El se lafaie in peste 1.500 de metri patrati in Bucuresti si Brasov.

Senatorul Anghel Iordanescu (PSD) - 6 case

Senatorul PSD Anghel Iordanescu are sase case: trei in Bucuresti, una in Ilfov, un apartament, o casa de vacanta la Breaza si inca una la Snagov. Totalul spatiului locativ al fostului selectioner al nationalei de fotbal e de peste 1.200 mp.