vineri, 15 februarie 2008

VINTILESCU SI BALAET, INAPOI LA PANDURII

La întoarcerea din cantonamentul din Antalya, şefii din Zăvoi au renunţat la transferurile lui Dragomir, Vintilescu, Bălăeţ, Gărgălie şi Csongor.

Deşi antrenorul Marian Bondrea i-a dorit în lot pe Gărgălie(Universitatea Craiova) şi Dragomir(Dinamo II), transferul acestora a căzut. “Pentru Gărgălie nu putem plăti suma cerută de Craiova, iar Dragomir are probleme medicale şi trebuie să facă pauză lungă. Aşa că am renunţat fortuit la aducerea celor doi” a explicat directorul general al CSM-ului, Florin Verigeanu.

În schimb, Vintilescu, Bălăeţ (ambii Pandurii) şi Csongor (ASA Tg.Mureş) au dezamăgit în cantonamentul din Turcia. “Juniorul Csongor nu avea deocamdată şanse să joace, iar la aducerea lui Vintilescu şi Bălăeţ am renunţat, ei se vor întoarce la Pandurii” a mai spus Verigeanu.

Antrenorul Marian Bondrea se confruntă însă în privinţa lotului şi cu probleme medicale, Stanca, Melcea şi Vătavu find accidentaţi. “Stanca s-a operat de menisci şi nu cred că mai poate juca în retur, Melcea mai stă două săptămâni cu piciorul în ghips şi nu ştim când va reintra. Vătavu are o ruptură fibrilară, el va reveni mai rapid, peste două săptămâni. Oricum, ne vom mai întări, vreau să mai aducem săptămâna viitoare doi-trei jucători, printre care un portar şi un fundaş central” a mai spus Florin Veriganu.

Sâmbata, la Tg.Jiu (ora 15.00), CSM va întâlni într-un meci amical echipa locală de primă ligă, Pandurii.