marți, 5 februarie 2008

Astra pariuri Sportive

Veteranul Stelei, Petre Marin, consideră foarte utile meciurile de pregătire, mai ales dacă sunt şi victorii, pentru moralul jucătorilor.

”Sunt foarte bune aceste meciuri de verificare, deoarece ne vor ajuta foarte mult in returul de foc pe care-l avem inainte si, mai ales, pentru a atinge obiectivul propus, acela de a castiga toate cele 15 meciuri ramase din acest campionat. Marius Lacatus are la dispozitie un lot numeros si valoros. In acest moment se incearca mai multe formule de joc si speram ca antrenorul o va gasi, incepand cu prima etapa, pe cea mai buna, care sa ne ajute sa atingem obiective propuse”, a declarat Petre Marin după a patra victorie din Cipru, 2-0 cu FK Teplice.

"Sper să demonstrez că Steaua nu m-a cumpărat degeaba"
Cumpărat în vară, dar împrumutat la Gloria Buzău, tânărul fundaş Alexandru Iacob a reuşit să debuteze în sfârşit la Steaua: ”Ma bucur ca am debutat pentru Steaua. A fost un joc reusit al echipei si sper sa demonstrez ca Steaua nu m-a cumparat degeaba in vara trecuta”, a declarat Alexandru Iacob.

"Este o onoare sa joc la Steaua"
”Este al doilea meci pentru mine la Steaua si ma bucur foarte mult ca am intrat si astazi pe teren. Steaua este o echipa mare si ma onoreaza faptul ca am jucat alaturi de cei pe care-i admir. Sper sa capat experienta si sa fiu o solutie pentru viitor”, a declarat juniorul Bogdan Mustata, in exclusivitate pentru site-ul oficial al clubului.