sâmbătă, 16 februarie 2008

REDNIC: "PREGATIM O SURPRIZA MARE DE TOT"

Giuleştenii s-au întors vineri noapte în ţară, după cantonamentul din Cipru, de la Agia Napa, cu o intarziere de o ora şi jumătate, aeronava care i-a transportat aterizând pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" la ora 2 fără cinci minute. Cu toate că la plecarea în Cipru declarase că rezultatele din această perioadă de pregătire vor conta în alcătuirea primului "11", antrenorul Mircea Rednic a spus acum că pregătirea fizică a fost pe primul plan şi nu rezultatele, declarându-se mulţumit de condiţiile pe care le-a avut în Insula Afroditei. Tehnicianul a dezvăluit că Rapid pregăteşte un transfer surpriză, fără a da alte amănunte.

"Sunt mulţumit de acest cantonament, au fost condiţii bune. Păcat că ne pregătim o lună pe o vreme bună, iar aici ne aşteaptă frigul. Am făcut acest cantonament să ne pregătim fizic, nu au contat rezultatele. Ne interesează primul meci cu Universitatea Cluj. Pe Salou îl aştept să vină zilele următoare. Coman a avut o problemă, dar l-am trimis la un medic bun, iar de luni va începe pregătirile normale. Boya m-a surprins plăcut, sper să nu fi marcat toate golurile acum. Despotovici încă nu s-a adaptat, dar are tot sprijinul meu. Totuşi, nu voi alege titularii decât în funcţie de valoare şi formă, nu contează cât s-a plătit pe unul sau pe altul. S-ar putea să pregătim o surpriză mare de tot", a spus Rednic.

Rapidiştii au plecat de la aeroport separat, o parte cu maşinile personale, iar cealaltă, în special străinii, cu autocarul clubului.